09-05-15

CROSTINI VAN ASPERGES

cROSTINI VAN ASPERGES

Ingrediënten:  groene asperges, brood,  50g slagroom, 40g melk,1 eetlepel  granapadano kaas, 1 eidooier, boter, tijm, olijfolie

verwarm de oven  tot  180°C

Snij de asperges in schijfjes (max 1cm dik)
Warm boter( + olijfolie) en tijm op in een pan op een middelmatig vuur
Doe er  de aspergeschijfjes bij en laat bakken
maak na enkele minuten het sausje klaar:
 doe in een pannetje de slagroom en de melk en laat indikken op een middelmatig vuurtje (opgelet op aanbranden). Zet de pan van het vuur en de er de granapadano bij  en de eierdooier

laat ondertussen de sneetjes brood toasten in de hete oven

leg  een sneetje geroosterd brood op een bord, daarop de  aspergeschijfjes en vervolgens  het sausje, een beetje granapadano kaas en geraspte eidooierFrutta e verdura a Rotterdam c.jpg 

 

www.wijnuititalie.be 

15:31 Gepost door tarlo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.