28-12-13

MASCARPONECRÉME MET CHOCOLADE EN AMARETTIKOEKJES

MASCARPONECRÉME MET CHOCOLADE EN AMARETTIKOEKJES

 

 

Ingrediënten: 80g mascarpone, 48g room, 20g chocolade(druppels of een chocoladereepje dat in kleine brokjes is gebroken), 20g bloemsuiker, 4g rozijntjes (eventjes latenweken in een eetlepel rhum), 20à25g amarettikoekjes, munt

 

 

Meng de mascarpone met de suiker

Meng er chocolade en de verkruimelde amarettikoekjes, munt, rozijntjes en 1 eetlepel rhum

door

 

Meng er de opgeklopte room voorzichtig door

 

Doe in een glas of een kommetje

 


Zet een 20-tal minuten in de koelkast

Versier met een muntblaadje 

 

Wijn: PROSECCO D.O.C.   (zie www.wijnuititalie.be)

negozio 11.JPG

07:35 Gepost door tarlo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |