04-03-13

"FUSILLI AGLI ASPARAGI" MET ASPERGES, VISFILET EN MARTINI

"FUSILLI AGLI ASPARAGI"  MET ASPERGES, VISFILET EN MARTINI

Ingrediënten: 2 asperges, 50gr visfilet, margarine, zout, peper, 10gr room, martini zoveel als nodig, 40gr pasta( tagliolini)

fusilli aceto.JPG 


Kook de asperges gaar

Neem een grote pan en laat de margarine smelten

Voeg de asperges in stukjes (en in de lengte gesneden) toe alsook de in blokjes gesneden visfilet

Zout en peper

Blus met martini en laat verdampen

Wanneer de martini bijna volledig is verdampt de room en de bijtgaar gekookte pasta toevoegen (en eventueel enkele eetlepels kookvocht van de pasta)

Laat alles nog 20”  opbakken en op smaak komen en dien onmiddellijk op

WIJN:  ARNEIS GALLO D.O.C. (www.wijnuititalie.be)

20:00 Gepost door tarlo | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |