04-07-10

CARPACCIO ROLLETJES

CARPACCIO-ROLLETJES

 

Ingrediënten: 4 sneetjes runds- carpaccio, 2 kleine wortels, een tiental groene boontjes, oregano, olio, zout en peper, een eetlepel gorgonzola, 15 pijnappelpitten-

 

Was de wortels en snij op stokjes van max 10 cm en laat enkele minuten koken

Maak de boontjes proper en laat ze gaarkoken

Toast de pijnappelpitten in een pannetje zonder andere ingrediënten toe te voegen

Doe op een sneetje vlees wat peper zout en een klein scheutje olie, enkele boontjes en enkele wortelstokjes, rol het vlees op en rolletje

Laat in een pannetje wat  boter smelten samen met de gorgonzola.  Giet dit over de vlees/groenterolletjes  en garneer met getoaste pijnappelpitten

WIJN: BARBERA D'ALBA VEGLIO (zie: www.wijnuititalie.be )

09:59 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

LAAT HET SMAKEN

Gepost door: ludwig | 16-08-10

De commentaren zijn gesloten.