05-04-10

FOREL "ALL'ACQUA PAZZA"

FOREL “ALL’ACQUA PAZZA”

 

Ingrediënten: 1 vis (zeebaars, zeebrasem of goudbrasem? ) van gemiddelde grootte (ontschubd en proper gemaakt), water, olio extra vergine, 1 teentje look, 5/6 kerstomaatjes, peterselie, grof zout



DSC_1424

Doe in een pan de vis, de kerstomaatjes (in 2à3 partjes), peterselie, een lepeltje grof zout, een teentje look in de helft gesneden, een glas water (of zoveel als nodig om de vis niet te laten aankleven aan de pan) en olio extravergine(zoveel als nodig)

 

Laat op een zacht vuurtje een 15-tal minuten bakken

Dien op nadat je de vis hebt gefileerd, met de saus (de look eerst verwijderen)

Dit smaakt lekker met wat getoast brood.

WIJN: CAMPOGALLO (zie: www.wijnuititalie.be )

21:39 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.