26-01-09

RUNDSFILET MET BALSAMICOAZIJN

RUNDSFILET MET BALSAMICOAZIJN

filetto manzo

Ingrediënten: een sneetje rundsfilet, balsamico-azijn , een handvol boontjes, olie, zout en peper

                    

Laat het vlees bruinbakken langs beide zijden op een middelmatig vuurtje met een scheutje olie

Overgiet met een scheutje balsamico-azijn

Dek af en laat enkele minuutjes stoven (na enkele minuutjes de vooraf gekookte boontjes toevoegen)

 

Ev: Als het sausje te vloeibaar is: verwijder het vlees, voeg wat boter toe en laat zo nog wat aandikken

Voeg opnieuw het vlees toe, alsook wat zout en peper (indien nodig)

Dien het vlees op met wat saus

WIJN: SANNIO AGLIANICO (zie: www.wijnuititalie.be )

09:28 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.