22-01-09

LASAGNE MET HESP (PROSCIUTTO COTTO)

LASAGNE AL PROSCIUTTO (LASAGNE MET HESP)

Ingrediënten: een wortel, een sjalot, twee lepels tomatenpulp, 1 snede gekookte hesp, margarine, bechamelsaus*

 

Versnipper de wortel en de sjalot fijn

Neem een pan en warm een lepel margarine op

Doe de versnipperde groentjes erbij en laat stoven

Doe er na enkele minuutjes de hesp op stukjes erbij en na nog enkele minuutjes de tomaat en laat verder pruttelen

 

Beboter een ovenschaaltje

Doe er een lasagne-blaadje in en bedek met wat saus en wat bechamel

Herhaal deze volgorde

Je stopt met een laatst laagje lasagne en tot slot de resterende bechamel

zet in de oven gedurende 15 à 20 minuten op 180°

 

 

* Ingrediënten voor de bechamel: 10gr boter, 10gr bloem, 1/2dl water, 1/2dl melk, zout en peper

WIJN: BARBERA MONFERRATO D.O.C. (zie: www.wijnuititalie.be )

13:50 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.