11-01-09

PACCHERI(PASTA) MET GEBAKKEN BROOD EN AMANDELEN

PACCHERI MET GEBAKKEN BROOD EN AMANDELEN

PACCHERI


Ingrediënten: 50 gr paccheri, 50 gr tomatenpulp, ½ sjalot, 1 snede brood, 10 gr amandelen, 1 eetlepel pecorinokaas, olie, zout en peper

 

Versnipper de sjalot zeer fijn

Laat de sjalot in een pan met enkele eetlepels olie zacht en glazig worden

 

Voeg de tomatenpulp toe, zout en peper en laat op een zacht tot middelmatig vuurtje verder pruttelen totdat de tomatensaus een beetje geconcentreerd lijkt

 

In een andere pan laat je ondertussen de amandelen roosteren

 

In een pan en met enkele eetlepels olie bak je het in blokjes gesneden brood krokant.

 

Kook de pasta ‘al dente’

 

Meng de pasta met de tomatensaus, voeg de amandelen en de broodkorstjes toe en de geraspte pecorinokaas

WIJN: GOCCIA D'ORO (zie www.wijnuititalie.be )

12:41 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.