12-12-08

BRUSCHETTA ( SOMA D'AJ)

BRUSCHETTA (SOMA D'AJ)

aglio

 

Benodigdheden 2 personen

Snede brood

Olio extra vergine

Teentje look

Zout

 

 

Voorgerecht

 

Werkwijze

·                     Leg de snede brood in de oven (of op de barbecue of in de toaster) en laat lichtjes krokant worden.

·                     Wrijf erover met een teentje knoflook, strooi er wat zout over en overgiet met (enkele eetlepels) “olio extra vergine”.

 

 

Opmerking:

Bij de soma d’aj kan men eventueel nog kappertjes en/of olijven en/of tomaatjes eten. (Dit is echter niet de traditionele “Soma d’aj”.

WIJN: BARBERA DEL MONFERRATO D.O.C. (zie: www.wijnuititalie.be )

14:52 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.