10-10-08

AUBERGINES ALLA PALERMITANA

Melanzane tondetn_

 

 

 

 

 

AUBERGINES  ALLA  PALERMITANA

Ingrediënten: 2 sneden aubergine, teentje look, 2 sneetjes caciocavallokaas, tomatensaus (ui en tomaat in blokjes)

Snij de aubergine om schijven, strooi er zout over en laat ze even rusten (zo raken ze het bittere water kwijt)

Spoel af en droog goed

Frituur de schijven in hete olie

Leg de gefrituurde aubergineschijven in een ovenschaaltje

Doe op elke schijf: een stukje look, kaas, tomatensaus (warm voordien een beetje versnipperde ui en de tomaatblokjes op)

Zet zo’n 20’ in de oven op 200°

 

 

 

WIJN: BARBERA DEL MONFERRATO (zie: www.wijnuititalie.be)

12:29 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.