24-09-08

PENNE MET SPECK EN KAZEN

PENNE MET SPECK EN KAZEN

toma


Ingrediënten: 40gr penne, 10gr speck, een scheutje witte wijn, zout, melk (zoveel als nodig), 5gr gorgonzola, 10gr fontina of toma, parmigiano (zoveel als nodig)

 

Neem een pan en warm enkele eetlepels olie ex. Verg. op

Voeg het speck toe en laat even stoven

Blus met een scheutje witte wijn en laat nog even verder sudderen

 

Neem een pan - doe de kazen (uitgezonderd de parmigiano) in de pan

Doe er een scheutje melk bij en laat op een laag vuurtje smelten

Wanneer je een homogeen mengsel bekomt het speck toevoegen

 

Kook de pasta bijtgaar en giet af

Doe de pasta in het kaasmengsel en meng

Verdeel de pasta in porties en bestrooi nog met wat geraspte parmigiano

16:34 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.