07-09-08

SPAGHETTI MET APPELS EN HESP

SPAGHETTI MET APPELS EN HESP

 

 

mela renetta

 

 

 

 

Ingrediënten: 60gr spaghetti, een sneetje gekookte hesp, +/- een appel(hetzelfde recept kan ook met peer), 1 sjalot, 50à60ml rhum, 50gr room, olio extravergine, zout,parmigianoreggianokaas

 

 

Warm enkele eetlepels olie op in een pan

Laat het versnipperde het sjalotje sudderen

Wanneer de sjalotsnippers zacht zijn geworden de gekookte hesp op kleine stukjes toevoegen alsook de in blokjes gesneden appel en de rhum

Laat alles op een middelmatig vuurtje bakken

Kook ondertussen de spaghetti gaar in voldoende gezouten water, giet af en doe de pasta in de pan bij de andere ingrediënten.

Meng goed en voeg ook de room toe(een beetje per keer)

Dien de pasta op met wat geraspte parmigiano er over

WIJN: DOLCETTO D'ALBA CURTO ( zie: www.wijnuititalie.be )

20:46 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.