19-07-08

SARDINES IN SAOR

SARDINES IN SAÕR

Saor2

Ingrediënten( per persoon) : 2 sardines, 100gr ui, 0,5dl witte azijn, olie, bloem, rozijntjes

 

Maak de sardines proper – bestuif ze met bloem en frituur ze in voldoende olie(best in de friteuse)

Met keukenpapier goed droogdeppen en zout op strooien

Neem een pan en verwarm enkele eetlepels olie extravergine

Doe er de uien in dunne schijfjes bij en laat ze zacht worden op een zacht vuurtje

Wanneer de uien glazig zijn geworden, de azijn toevoegen en enkele minuutjes verder laten koken

Voeg enkele rozijntjes toe

Neem een ovenschaal, leg er de sardines in en doe er heel het mengsel over (ook alle azijn)

Laat zo marineren gedurende minstens een halve dag op een koele plaats.

WIJN: BONARDA VIVACE D.O.C. (zie: www.wijnuititalie.be )

13:58 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Caro Nicola,
mi dispiace non comprendo affatto il fiammingo, comunque le tue ricette devono essere molto interessanti (spero che tu capisca l'italiano !!)
Mi occupo del servizio commerciale delle Cantine Belisario, produciamo il Verdicchio di Matelica DOC, che sfortunatamente non vedo nominato nel tuo blog. Cosa ne pensi di questo vino? Potrebbe interessarti una collaborazione con la nostra Società.
Fammi sapere
Coridiali saluti
Lara

Gepost door: Lara | 22-07-08

De commentaren zijn gesloten.