21-06-08

CROSTATA (TAART) VAN PERZIKEN MET AMARETTIKOEKJES-CREME

CROSTATA VAN PERZIKEN MET AMARETTIKOEKJES-CREME

 crostata-amaretti-pesche

Ingredienten: 100gr amarettikoekjes, ½ dl room, 2 eieren, 60gr suiker, 1 koffielepel cacao, kruimeldeeg, amandelen, 2 perziken

 

Klop de eieren met de suiker, meng er daarna de room onder, vervolgens de cacao-poeder en tot slot de koekjes (reeds verkruimeld)

Laat enkele minuten rusten

Ondertussen  een taartvorm bekleden met bakpapier en met het kruimeldeeg

Giet de crème erin, versier met sneetjes perzik (geschild) en strooi er amandelpoeder over

Zet 40 à 45 minuten in een op 175°C voorverwarmde oven

WIJN: GOCCIA D'ORO (MOSCATO) zie www.wijnuititalie.be

08:55 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.