23-05-08

KAASKOEKJES

parmigiano

 

 

 

 

KAASKOEKJES

Ingrediënten: 70gr bloem, 40gr boter, 30gr parmigianoreggiano,25gr geklopt ei, (eventueel gemalen noten),zout en peper 

 

 

 

Laat de boter op kamertemperatuur komen

Vorm met alle ingrediënten een homogene balen wikkel die in verhoudfolie, leg die 20 min in de koelkast

Na 20min rol het balletje uit tussen 2 stukjes verhoudfolie tot zo’n 5mm dikte

Vorm er kleine ronde of vierkantige koekjes mee

Leg ze op bakpapier op de bakplaat in de oven gedurende 10 min op 180°C 

De koekjes worden koud gegeten (maar ze zijn even lekker nog een beetje warm), vooral als aperitiefhapje, eventueel met prosciutto crudo di Parma of gorgonzola of ….

 

 

WIJN: ILIOS I.G.T. (zie: www.wijnuititalie.be )

09:51 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ziet er wel lekker uit. Ik wens je een fijne vrijdag.

Gepost door: martin | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.