30-04-08

ZWAARDVISFILET MESSINESE(oregano, peterselie)

spada

 

 

ZWAARDVISFILET ALLA MESSINESE( OREGANO, PETERSELIE,...)
 

Ingrediënten: zwaardvisfilet(of tonijn), olie ex.v. , oregano, citroensap,zout, peper, peterselie

Salmoriglio-bereiding( in een kommetje): meng 4à5 eetlepels olie ex.v. , oregano, citroensap, peterselie(fijn gesneden), zout   

 

 

 

Gril de zwaardvisfilet (VAN ZOGAUW DE GRILPAN HEET IS) langs beide zijden (enkele minuten)

Doe de gegrilde sneden zwaardvisfilet op het bord en giet er een scheutje van de  salmoriglio-bereiding en wat zout over   

 

 

 

WIJN: SANNIO FALANGHINA D.O.C. (zie: www.wijnuititalie.be )

 

10:34 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.