23-04-08

TAGLIOLINI MET ASPERGES(KALFORT), VISFILET EN MARTINI

asparagi

 

 

Ingrediënten(4 personen):5à6 asperges(Kalfort), 150gr visfilet, margarine, zout, peper, 20gr room, martini fiero zoveel als nodig, 150gr (verse) tagliolini of spaghettini 

tagliolini

 

Kook de asperges gaar

Neem een grote pan en laat de margarine smelten

Voeg de asperges in stukjes (en in de lengte gesneden) toe alsook de in de blokjes gesneden visfilet(victoriabaars)

Zout en peper

Blus de martini martini fieroen laat verdampen

Wanneer de martini bijna volledig is verdampt voeg je de room en de bijtgaar gekookte tagliolini toe (en eventueel enkele eetlepels kookvocht van de pasta)

Laat alles nog even opbakken en op smaak komen en dien onmiddellijk op

 

WIJN: CHARDONNAY INTROVIGNE (zie: www.wijnuititalie.be )

11:33 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.