28-03-08

VIS: RECEPTEN EN TIPS

ORIGANOGEMARINEERDE VISFILET

Ingrediënten: visfilet,  balsamicoazijn, olio extra vergine, 1 koffielepel oregano, 1 teentje look, +/- 1 el broodkruim,  zout en peper

 

 

Laat de visfilet marineren gedurende 1 uur op een bord met : azijn, zout, peper, oregano, een versnipperd teentje look

Giet het vocht van de marinade weg na 1 uur

voeg broodkruim toe en olie extravergineverwarm gedurende 5 minuten (oven of microgolf-)

dien warm (best) of koud op

deze bereiding kan gegeten worden vergezeld van een slaatje of samen met andere bereidingen opgediend worden (zoals bijvoorbeeld de gemarineerde courgettes)

WIJN: CHARDONNAY INTROVIGNE ( zie www.wijnuititalie.be)

19:41 Gepost door tarlo in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.